Profil

Velkommen til SEOworkers, mit personlige website og blog omkring SEO.

Kort om min profil:

Jeg hedder Mikkel Johansen, er 31 år og bosat i Århus. Jeg er uddannet mediegrafiker og SEO-ekspert, og har mere end 10 års erfaring i branchen og arbejder til daglig hos reklamebureauet Inmedia, som er en virksomhed jeg selv startede op tilbage i 2005.

De områder jeg primært beskæftiger mig med er følgende:

  • SEO (Søgemaskineoptimering)
  • Linkbuilding (Sponserede indlæg, artikler m.m.)
  • Analyse (Google Analytics, brugertests og brugeradfærd)
  • Social Media (Blogmarketing, Facebook, Google+, pinterest m.m.)
  • Online marketing (Adwords, annoncering)

Ovenstående og blot et lille udpluk af de ting jeg primært arbejder med, men jeg laver også en del indenfor design, da jeg også er uddannet mediegrafiker. Jeg kan således rådgive omkring og udvikle totalløsninger til såvel det digitale medie, som det trykte. Det er vigtigt der er overensstemmelse igennem hele ens markedsføringsstrategi, og en trykt kampagne kan være rigtig fin til at bakke en evt. SEO-kampagne op, således du opnår fuld effekt for din markedsføringskroner.Hvis du har lyst er du mere end velkommen til at besøge Inmedias hjemmeside, for at se nogle af mine referencer, udtalelser fra kunder, eller kontakte mig for at få et tilbud på en opgave.

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>